Kiinalainen kosmeettinen kauneusakupunktio


Terveys ja kauneus näkyvät kasvoilla kauneutena silloin kun Qi (energia) ja veri virtaavat elimistössä tasaisesti ja esteettä.  Tämän kokonaisvaltaisen hoidon tavoitteena on palauttaa kasvoille terve hohto ja samalla hoitaa koko kehoa luonnollisesti, mutta tehokkaasti ilman keinotekoisia täyteaineineita.


Ikääntyminen saa aikaan muutoksia solujen toiminnassa kaikkialla kehossa, myös kasvoilla. Kollageenin ja elastiinin tuotanto heikkenee, jolloin ihon kimmoisuus vähenee ja uurteet tulevat selkeämmiksi. Esimerkiksi stressi, huono uni sekä ruoansulatushäiriöt lisäävät kudosten vanhenemista ja kasvojen juonteita.


Kauneusakupunktiolla eli kosmeettisella akupunktiolla näihin tapahtumiin on mahdollista vaikuttaa turvallisesti ja ilman haittavaikutuksia. Pieni mustelma voi olla haittavaikutuksena muutaman päivän ajan. Tätä kyseistä  käyttämääni hoitomenetelmää tekevät terapeutit ovat ammattilaisia ja käyneet siihen erikoiskurssin.

 

Ensimmäisellä kerralla asiakkaan kanssa suunnitellaan yhdessä kasvoille tehtävä kosmeettinen akupunktio, joka tuo iholle heleyttä ja elinvoimaa sekä madaltaa juonteita. Hoito soveltuu hyvin myös aknearpiin.  Hoidossa käytetään pieniä erikoiskasvoneuloja ja se sisältää vartaloneulojen lisäksi peruskasvohoidon (kuorinta, naamio, kasvohieronta ja GuaSha -käsittely), joka valmistaa ihoa neulahoitoa varten. Kasvoneulat ovat lähes kivuttomia.


Hoitaja valitsee paikallisia pisteitä kasvoilta sekä akupisteitä meridiaaneilta koko kehon alueelta. Tavoitteena on tasapainottaa hormonitoimintaa, verenkierron ja nesteiden virtaamista (poistaa turvotuksia) sekä parantaa ravinteiden imeytymistä ja kuona-aineiden poistumista. Ensimmäisiä hoitovaikutuksia on usein unen laadun paraneminen.  Myös omilla elintavoilla on luonnollisesti vaikutuksensa ihon kuntoon. 

 Hoitosarjaksi suositellaan 6-12 kertaa siten, että hoito toteutaan kerran  viikossa max. 2 vkon hoitoväli. 

Hoitoa voi ottaa myös hoitoryppäinä siten, että ottaa vaikkapa kolmen kerran hoitoryppäitä 1-2 viikon hoitovälillä, jos em. hoitoväli on aikataulullisesti haastava.

Ylläpitohoidot toteutetaan 1-3 kuukauden välein. 


Tuloksia voidaan odottaa vähintään kuudennen kerran jälkeen. Tämä on mahdollista solusyklin ja ihon asteittaisen uusiutumisen vuoksi. 

Akupunktion avulla uusiutuneiden solujen pääseminen ihon pintaan kestää 2-3 kuukautta


Hoitoaika on n. 2h.  Ensimmäisellä kerralla varataan aikaa n. 2,5h. 

Voit tulla testaamaan aluksi vaikkapa 1-3 kerran hoitoa, jolloin saat kokemuksen hoidosta ja heleyttä kasvoillesi.

Hoidon jälkeen ja aurinkoisina päivinä iho tulee suojata auringolta. 


Hoidossa pääasiassa käyttämäni Marja Entrich -ihonhoitotuotteet ovat korkealaatuisia, Suomessa valmistettuja, biologisia pohjoismaiselle iholle suunniteltuja tuotteita. Voit ostaa tuotteita hoitolasta.

ME –luonnonkosmetiikka tukee ihon luonnollista toimintaa ja saa sen kukoistamaan luovuttamalla raaka-aineiden hyödylliset vitamiinit, antioksidantit ja rasvahapot suoraan ihon käyttöön. Siksi ME -tuotteet parantavat verenkiertoa, ravitsevat ja auttavat ihoa uusiutumaan. Iho muuttuu elinvoimaiseksi, puhtaaksi ja kuulaaksi. Lisätietoa tuotteista: https://www.marjaentrich.fi/

Käytän akuhoidoissa myös Frantsilan luonnonkosmetiikka. Jos em. tuotteet eivät jostain syystä sovi sinulle, niin ole yhteydessä muiden hoitosarjojen käyttämiseksi.Kenelle kosmeettinen akupunktio ei sovi?

Raskaana oleville, verenvuotosairauksista tai vakavista psyykkisistä sairauksista kärsiville tai muille, joille akupunktio ei sovi kuten sydäntahdistinpotilaille.