Kokemuksia


Akupunktio hoitoihin liittyviä kokemuksia voit lukea täältä:


 * * * * *

”Vihreän Jaden Virpi on hoitajana juuri sellainen ihminen, jollaista voisi jokaisen kuvitella toivovansa kohdalleen! Virpi kohtaa asiakkaan kuunnellen, on läsnäoleva ja huomioiva. Pitkä kokemus, asiakkaan tilanteen kokonaisvaltainen kartoitus ja siihen jatkuva perehtyminen ovat hänen vahvuuksiaan. Virpi tuo esiin kiinalaisen lääketieteen periaatteita kansantajuisesti ja näin rentouttaa asiakasta, jolle akupunktion maailma saattaa olla uusi. Olen erityisen vaikuttunut siitä, miten Virpi pitää asiakasta ja hänen tilannetta mielessään myös hoitokertojen välissä! Etsii uutta tietoa, pohtii hoitolinjoja ja keskustelee näistä havainnoistaan ja ideoistaan asiakkaan kanssa. Tuntuu turvalliselta olla Virpin hoidossa! Tuloksetkin puhuvat puolestaan – Virpi hoiti menestyksekkäästi vaivan, jonka hoitamiseen etsin akupunktio-hoitajaa pitkään. Virpi ei ”lupaa liikoja”, ja painottaa asiakkaan omien valintojen vaikutusta elämään ja tilanteeseen, tämä lempeällä ja rohkaisevalla tavalla. Satu, 47-v.”

* * * * *

"Akupunktiohoidot, joissa olen 1 x kk:ssa käynyt (alussa hoidettiin tiheämmin) ovat auttaneet minua nukkumaan paremmin, voimaan henkisesti paremmin, vatsa on toiminut, makeanhimo vähentynyt, päänsärky jäänyt pois, hikoilu vähentynyt (hikoilen pään kautta) ja kokonaisvaltaisesti on hyvä ja rauhaisa olo. Virpi on akupunktiohoitajana todella ammattitaitoinen, asiakkaan huomioonottava ja rauhoittava. Hän kertoo mitä tekee ja mihin pisteeseen laittaa neulan, sekä mihin se auttaa. Hoidossa on hyvä, turvallinen olo ja pystyn täysin rentoutumaan. Kiitos!     Maisa, 51-v. hoitoalalla."

 * * * * *

"Olen käynyt Virpillä akupunktiossa jo pidemmän aikaa. Olen kiitollinen Virpille saamastani avusta. Hän osaa lukea vointini hyvin mm. haastattelujen ja pulssin kuuntelemisen avulla.

Migreeni oireeni ovat vähentyneet hoitojen myötä huomattavasti. Olen pystynyt vähentämään kipulääkitystäni ja migreeni kohtaukset ovat vähentyneet. Olen hoidattanut myös närästystä ja tähän on akupunktio auttanut myös.

 Virpi on huomaavainen ja taitava. Hän käyttää monipuolisesti neulojen lisäksi myös muita apuvälineitä kuten moksausta. Olen käynyt Virpillä myös kiinteyttävässä kasvohoidossa. Se oli todella rentouttavaa ja sai ihon hehkumaan.

Virpin hoidossa tunnet olosi turvalliseksi ja voit luottaa häneen. Suosittelen sydämellisesti".   

* * * * *


”Olen saanut akupunktiosta apua runsaisiin kuukautisiin, migreeniin ja keuhkojen toimintaan, sekä krooniseen ekseemaan nilkassa. Olen käynyt Virpillä säännöllisen epäsäännöllisesti jo monta vuotta. Virpi on ihana ja empaattinen hoitaja.      Päivi, 45-v. kirjanpitäjä”.

 * * * * *

 

"Sibeliusryppyni. Mietin mitä ihmettä kokeilisin, jotta saisin ryppyni edes hitusen pienenemään? Mietin auttaisiko akupunktio? Selaisin nettiä ja sattumoisin löysin kauneusakupunktio sanan. Seuraavaksi pitikin selvitellä mistä löydän henkilön, joka minulle tätä antaisi. Löysin Virpin ja sovimme kauneusakupunktion kokeilusta. Aluksi otin hoitoja tiheämpinä jaksoina. Hoito oli kokonaisvaltaista ja jossain vaiheessa huomasin sibeliusryppyni olevan selvästi pienempi kuin lähtötilanteessa. Tällä hetkellä käyn ylläpitohoidoissa ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Virpi on empaattinen ja asiansa osaava hoitaja. Aina olen poistunut hoidosta iloisena ja rentoutuneena.       Nimimerkki Helminauha."

 * * * * *

 

"Käyn Virpillä kerran kuukaudessa. Ensiksi liukukupattiin "sihteerinpattia" niskasta, joka on saatu hyvään kuosiin. Sitten on hoidettu päätä, käsiä ja jalkoja (neuloilla ja/tai akupainelulla). Näitä hoitoja pyrin ottamaan kerran kuukaudessa. Hoitojen jälkeen olo on "taivaallinen". Aivan kuin olisi eri kädet ja jalat, ja voisin vaikka lähteä juoksemaan.      Helinä, eläkeläinen".