Kosmeettinen akupunktio


Terveys ja kauneus näkyvät kasvoilla kauneutena silloin kun Qi (energia) ja veri virtaavat elimistössä tasaisesti ja esteettä.  Tämän kokonaisvaltaisen kiinalaisen kosmeettisen akupunktiohoidon tavoitteena on palauttaa kasvoille terve hohto ja samalla hoitaa koko kehoa luonnollisesti, mutta tehokkaasti ilman keinotekoisia täyteaineineita.Ikääntyminen saa aikaan muutoksia solujen toiminnassa kaikkialla kehossa, myös kasvoilla. Kollageenin ja elastiinin tuotanto heikkenee, jolloin ihon kimmoisuus vähenee ja uurteet tulevat selkeämmiksi. Esimerkiksi stressi, huono uni sekä ruoansulatushäiriöt lisäävät kudosten vanhenemista ja kasvojen juonteita.


Kosmeettisella akupunktiolla näihin tapahtumiin on mahdollista vaikuttaa turvallisesti ja ilman haittavaikutuksia. Pieni mustelma voi olla haittavaikutuksena muutaman päivän ajan. Tätä kyseistä  hoitomenetelmää käyttävät terapeutit ovat ammattilaisia ja käyneet siihen erikoiskurssin.

 

Ensimmäisellä kerralla asiakkaan kanssa suunnitellaan kasvoille tehtävä kosmeettinen akupunktio, joka tuo iholle heleyttä ja elinvoimaa sekä madaltaa juonteita. Hoito soveltuu hyvin myös aknearpiin.  Hoidossa käytetään pieniä erikoiskasvoneuloja (interdermaalineulat) ja se sisältää vartaloneulojen lisäksi peruskasvohoidon (kuorinta, naamio ja kasvohieronta), joka valmistaa ihoa neulahoitoa varten. Kasvoneulat ovat lähes kivuttomia.


Hoitaja valitsee paikallisia pisteitä sekä kasvoilta että koko kehon alueelta. Tavoitteena on tasapainottaa hormonitoimintaa, verenkierron ja nesteiden virtaamista (poistaa turvotuksia) sekä parantaa ravinteiden imeytymistä ja kuona-aineiden poistumista. Ensimmäisiä hoitovaikutuksia on usein unen laadun paraneminen.  Myös omilla elintavoilla on luonnollisesti vaikutuksensa ihon kuntoon. 

Hoitosarjaksi suositellaan 6-12 kertaa siten, että hoito toteutaan kerran  viikossa max. 2 vkon hoitovälillä. 
Ylläpitohoidot toteutetaan 1-3 kuukauden välein. 


Tuloksia voidaan odottaa vähintään kuudennen kerran jälkeen. Tämä on mahdollista solusyklin ja ihon asteittaisen uusiutumisen vuoksi. 

Akupunktion avulla uusiutuneiden solujen pääseminen ihon pintaan kestää 2-3 kuukautta


Hoitoaika on n. 2h.  Ensimmäisellä kerralla varataan aikaa n. 2,5h. 

Hoidon jälkeen ja aurinkoisina päivinä iho tulee suojata auringolta. 


Hoidossa pääasiassa käyttämäni Marja Entrich -ihonhoitotuotteet ovat korkealaatuisia, Suomessa valmistettuja, biologisia pohjoismaiselle iholle suunniteltuja tuotteita. Voit ostaa tuotteita hoitolasta. Lisätietoa https://www.marjaentrich.fi/

Käytän akuhoidoissa myös Frantsilan luonnonkosmetiikka. Jos em. tuotteet eivät jostain syystä sovi sinulle, niin ole yhteydessä hoitolaan.Kenelle kosmeettinen akupunktio ei sovi?

Raskaana oleville, verenvuotosairauksista tai vakavista psyykkisistä sairauksista kärsiville tai muille, joille akupunktio ei sovi kuten sydäntahdistinpotilaille.