Kosmeettinen akupunktio


Kosmeettisen akupupunktion tavoitteena on palauttaa kasvoille terve hohto, madaltaa juonteita, sekä hoitaa koko kehoa kokonaisvaltaisesti ilman keinotekoisia täyteaineita. Terveys ja kauneus näkyvät kasvoilla kauneutena silloin kun Qi (energia) ja veri virtaavat elimistössä tasaisesti.  Hoito sopii hyvin myös aknearpiin.

* * * * *


Ikääntyminen saa aikaan muutoksia solujen toiminnassa kaikkialla kehossa, myös kasvoilla. Kollageenin ja elastiinin tuotanto heikkenee, jolloin ihon kimmoisuus vähenee ja uurteet tulevat selkeämmiksi. Stressi, huono uni, sekä ruoansulatushäiriöt lisäävät kudosten vanhenemista ja  juonteita. Hoito sopii sekä naisille että miehille.


Kosmeettisella akupunktiolla näihin tapahtumiin on mahdollista vaikuttaa turvallisesti ilman haittavaikutuksia. Pieni mustelma voi tulla. Tätä hoitomenetelmää käyttävät terapeutit ovat erikoiskurssin käyneitä ammattilaisia. Hoito ei ole pelkästään oireen mukaista (ei pelkät kasvoneulat), vaan se sisältää aina yksilölliset vartaloneulat.

* * * * *

 

Ensimmäisellä kerralla suunnitellaan kasvoille tehtävä kosmeettinen akupunktio, joka tuo iholle heleyttä ja elinvoimaa madaltaen juonteita ja arpia. Hoidossa käytetään pieniä erikoiskasvoneuloja ja se sisältää vartaloneulojen lisäksi peruskasvohoidon. Kasvoneulat ovat lähes kivuttomia, mutta niitä tulee useita, joten jos olet "neulakammoinen", niin olisiko kosmeettinen guasha lempeämpi hoitomuoto sinulle.


Hoitaja valitsee pisteitä sekä kasvoilta että koko kehon alueelta. Tavoitteena on tasapainottaa hormonitoimintaa, verenkierron ja nesteiden virtaamista (poistaa turvotuksia) sekä parantaa ravinteiden imeytymistä ja kuona-aineiden poistumista. Ensimmäisiä hoitovaikutuksia on usein unen laadun paraneminen.  Myös omilla elintavoilla on luonnollisesti vaikutuksensa ihon kuntoon.

Hoitosarjaksi suositellaan 6-12 kertaa siten, että hoito toteutetaan kerran  viikossa max. 2 vkon hoitovälillä. 
Ylläpitohoidot toteutetaan 1-3 kuukauden välein. 


Tuloksia voidaan odottaa vähintään kuudennen kerran jälkeen. Tämä on mahdollista solusyklin ja ihon asteittaisen uusiutumisen vuoksi:

akupunktion avulla uusiutuneiden solujen pääseminen ihon pintaan kestää 2-3 kuukautta

Toki muita hoitotuloksia näkyy jo aiemmin (esim. ihon värin heleytyminen jne.)


Hoitoaika on n. 2h.  Ensimmäisellä kerralla varataan aikaa n. 2,15 min. - 2,5h. 

Hoidon jälkeen ei suositella ehostusta ja aurinkoisina päivinä iho tulee suojata auringolta. Jos sinulla on tärkeä meno, niin en suosittele komeettista akupunkiota 1-2 vkoa aiemmin siitä syystä, että aina on olemassa pieni riski, että kasvoille tulee mustelma.


Hoidossa pääasiassa käyttämäni Marja Entrich -ihonhoitotuotteet ovat korkealaatuisia, Suomessa valmistettuja, biologisia pohjoismaiselle iholle suunniteltuja tuotteita. Voit ostaa tuotteita hoitolasta. Lisätietoa https://www.marjaentrich.fi/

Käytän myös Katja Kokon luomu Yin Your Skin ja Djusie -tuotesarjoja, sekä

Frantsilan luonnonkosmetiikka. Jos em. tuotteet eivät jostain syystä sovi sinulle, niin ole yhteydessä hoitolaan.Kenelle kosmeettinen akupunktio ei sovi?

Raskaana oleville, verenvuotosairauksista tai vakavista psyykkisistä sairauksista kärsiville tai muille, joille akupunktio ei sovi kuten sydäntahdistinpotilaille, lisäksi jos sinulla on hoitamaton korkea verenpaine tai diabetes. Konsultoithan omaa hoitavaa lääkäriäsi, jos sinulla on jokin perussairaus.